dijous, 10 de juny del 2010

Arquitectura i delit


Aquests dies (9, 10 i 11 de juny) s’està celebrant a Pamplona (Iruñea) un Congrés Mundial d’Arquitectura, sota el títol: Arquitectura: més per menys. L’objectiu és establir uns principis per una arquitectura més humana, eficient i més respectuosa amb l’entorn.

En definitiva per a parlar d’una arquitectura en les antípodes de la casa que aquesta tarda en una cadena de televisió mostraven com exemple de modernitat i disseny. El nyap mostrat, de tres nivells, pot comprar-se a Galícia per 300.000 € amb les escales flotants, com la de la foto, extraordinàriament apropiades per a trencar-se l’espinada i el cap.

Pensava, en la meva ingenuïtat, que parar trampes per fer mal a les persones era delicte penat per la llei. O, potser, no és delictiu fer escales sense passamà ni barana?

2 comentaris:

MembrillO ha dit...

Doncs cadascú es farà la casa com li dongui la gana

Per gustos clors! no t'eneuris pel que facin i deixin de fer els altres

Lukas4 ha dit...

No "m'enneuro" pel que facin els altres. Però, no deixà de ser un caprici perillós instal·lar escales flotants. Tinc un company de feina que va estar a un "pel" de quedar-se en quedira de rodes per culpa d'una escala sense barana.

Gràcies pel comentari, MembrillO.
Lukas4