dissabte, 30 de desembre de 2017

Darrer post 2017

La versió en paper de 12 anys d'Habitant-Global


Dedicat a les activitats pròpies de fi d'any, a més de les moltes lectures interessants que m'ocupen força temps, ha resultat que estant a prop de que s'acabi aquest 2017 encara no he penjat el post de desembre. Mirant de trobar un tema per escriure-ho no em decideixo a decantar-me per fer un balanç de tots aquest anys de blog, dotze des que va fer fallida la empresa on treballava i vaig penjar la primera entrada a propòsit de Sant Eloi, el dia 29 de novembre de 2005; o bé, fer un comiat que m'alliberi d'aquest compromís personal d'escriure i penjar al menys un post mensual. S'ha de dir que la versió digital dels primers escrits de Lukas4 al blog "Habitant-Global" s'han perdut en l'atzarosa vida del servers que oferien allotjament en aquells anys.

Ni comiat ni balanç, potser el millor serà fer una reflexió dedicada als virtuals lectors avaluant l'activitat d'aquest anys de redacció il·lustrada amb imatges més o menys relacionades amb el tema. Una de les motivacions per aquesta fidelitat redactora ha estat, tal com he escrit en algun post, el desig de mantenir viva la capacitat d'escriure, amb l'exercici constant d'ampliar el coneixement de la llengua i la capacitat per expressar-me de forma entenedora. Sé que sovint els temes poden resultar polèmics i els articles molt allunyats de l'interès dels possibles lectors. Per altra banda els informes estadístics de Blogger confirmen que els lectors reals són (sou) pocs.

Així, doncs, malgrat la mandra que hagi de vèncer, deixo constància de la voluntat de mantenir activa aquesta línia de comunicació amb el lectors presents i futurs. Finalment, aprofito per desitjar-vos el millor per a vosaltres, lectors fidels, en el nou any que començarà d'aquí a poques hores.


...