diumenge, 28 de setembre de 2014

Bescuit de taronja


Ingredients:

- 4 ous
- 400 grams de farina
- 2 gots de suc de taronja (els gots són de 150cc)
- 1 got de sucre
- 1 got d'oli
- 2 sobres de llevat Royal
- 1 copeta d'anís (2 cullerades soperes)
- 1 Cullerada de sucre de llustre

Preparació:

Muntar les clares a punt de neu. Un cop ben muntades afegir-hi els rovells. Després afegir el sucre, el suc de taronja, la farina (barrejant-la a poc a poc). Finalment afegir l'oli, el llevat Royal i un raig d'anís.

Abocar aquesta massa en un motlle i deixar al forn a 150ºC durant uns 30 minuts, vigilant que no es cremi per damunt i que quedi ben cuit per l'interior.

Deixar refredar i presentar el bescuit en una bonica safata decorat amb sucre de llustre.

Foto: Exemple del bescuit de taronja preparat per la iaia Rosario un diumenge plujós de setembre.











...-