diumenge, 18 de març del 2012

"La Vella..." a la Plaça Vella


Disculpeu-me la redundància del títol, però és que, ahir al migdia, l'organització del 31è Festival de Jazz de Terrassa ens va obsequiar amb una excel·lent interpretació musical a la Plaça Vella a càrrec de "La Vella Dixieland" amb la veu convidada de Marian Barahona.

Sota un sol de plena primavera, en un ambient festiu, envoltats d'un públic entusiasta, la molt professional banda especialitzada en jazz i música a l'estil de New Orleans ens va fer gaudir al llarg de quasi dues hores del seu bon saber fer. Un so excels, meravellós, potser un xic entrenyinat en algun moment pel guspireig del micròfon (o dels altaveus) afectant la veu de Marian Barahona.

També vam tenir ocasió de saludar alguns coneguts que potser en altres dies haguèssim titllat d'incòmodes, com aquell ocasional antic cap del departament de la fàbrica on treballàvem. Però no cal recordar virtuals rancúnies passades, cadascú té el que s'ha buscat i finalment tots serem igualats pel pas del temps que tot ho anivella. No ho penseu així?

Els músics, que presentaven el seu darrer CD, Cooking al Luz de Gas, eren:
Trompeta: Pep Gol
Trombó: Xavier Manau
Saxo tenor, clarinet i campana: Pau Casares
Saxo alt: Benoit Poinsot
Piano: Gerard Nieto
Contrabaix: Josemi Moraleda
Bateria: Pinyu Martí
Veu convidada: Marian Barahona


...-